Stichting Power

Stichting Power wil kinderen op school inspireren en uitdagen met spannende, grensverleggende projecten op het gebied van kunst, cultuur, wetenschap, gezondheid of maatschappij. Stichting Power werkt hiervoor samen met de groepsleerkrachten op school.

Donaties van ouders maken deze bijzondere schoolbrede projecten mogelijk. Zo spoelden de kinderen in 2017 aan op een onbewoond eiland! De school veranderde in een onderwaterwereld en de leerlingen leerden met behulp van allerlei opdrachten te overleven. Uiteindelijk konden ze na een geslaagd avontuur weer veilig terugkeren.

Ook worden er dankzij stichting Power activiteiten rondom de Kinderboekenweek georganiseerd. Elke klas krijgt een kinderboekenschrijver op bezoek en de klassenbibliotheken worden uitgebreid met nieuwe boeken ter waarde van €100.

Donaties aan de stichting zijn vrijwillig, anoniem en aftrekbaar voor de belasting (afhankelijk van uw fiscale situatie). Het machtigingsformulier vindt u hier. Ook bijzondere initiatieven en talenten van ouders worden op prijs gesteld. De website van stichting Power is: stichtingpower.weebly.com

Het bestuur van de stichting bestaat uit de volgende personen:

Laura Heeremans (voorzitter)

l_heeremans@hotmail.com

 

Marie-Luce Bree (penningmeester)

marieluce@hotmail.com

 

Dominique Scheepens (secretaris)

d.s.scheepens@hotmail.com

 
Marije Aghina-Nelis (toezicht vanuit het bestuur)

marije_nelis@hotmail.com

 

 

  
   

Oudercommissie

Op de Hildebrand Van Loonschool maken ouders het verschil. Dit merk je doordat ouders zich inzetten bij veel verschillende activiteiten: van luizencontroles tot koken in de werkweek in Bladel.De oudercommissie (OC) speelt hierin een belangrijke…

Lees verder
Sluiten
INLOGGEN PARRO