Toelatingsbeleid 4 jarigen voor de éénpitter basisscholen Amsterdam- Zuid en de Vrije Scholen.

Voor kinderen die vanaf 1 juli 2015 vier jaar worden, geldt stedelijk een nieuw toelatingsbeleid. De Hildebrand Van Loonschool doet echter, net als 8 andere ‘éénpitters’, niet mee in dit stedelijk beleid.
 

De reden dat wij niet deelnemen aan het stedelijk toelatingsbeleid is, dat wij uit blijven gaan van het ruimere voorrangsgebied per school dat in 2013 is overeengekomen in het convenant ‘In de buurt naar school’ in stadsdeel Zuid. Hierbij  behouden ouders binnen hun schoolkeuzevrijheid een ruimer schoolaanbod en kunnen de éénpitter-basisscholen vooral gekozen worden op basis van hun identiteit.

Wij streven uiteraard naar zoveel mogelijk transparantie voor alle ouders, maar het is ons niet gelukt ons eigen aanmeldingssysteem gekoppeld te krijgen aan het Stedelijk systeem. Dit is de reden dat u zich apart door middel van ons “BOVO”-scholen aanmeldingsformulier bij de school van uw voorkeur dient aan te melden.

Onze school

De Hildebrand Van Loonschool is een kleine en sfeervolle school. Iedereen is bij ons welkom. Onze leerlingen, leerkrachten en ouders zijn open, betrokken en vertrouwen elkaar. Samen bouwen wij aan onze school. We zijn trots…

Lees verder
Sluiten
INLOGGEN PARRO