Schoolreizen/-kampen

Natuurlijk mogen op onze school de schoolreizen en schoolkampen niet ontbreken. Voor veel leerlingen zijn dit de hoogtepunten van het jaar. We zetten de verschillende uitjes hieronder op een rij.

 • Alle groepen bezoeken het Concertgebouw voor muzikale vorming.
 • In groep 1 en 2 maken we uitstapjes in de buurt. Denk hierbij aan een bezoek aan de bibliotheek, de kinderboerderij, het Vondelpark, het Woeste Westen en het poppentheater.
 • In groep 3 t/m 5 gaan we een dag op reis met de bus. Het programma is deels educatief en er is ook veel ruimte om te spelen.
 • In groep 4 gaan we op excursie naar het Amsterdamse Bos.
 • In groep 4 t/m 6 nemen we deel aan het kunstonderwijsprogramma van de Hermitage. Zij hebben als motto dat ieder kind recht heeft op de ontdekking van zijn artistieke talent. De leerlingen maken kennis met kunst en worden uitgedaagd om zelf kunst te maken.
 • In groep 8 bezoeken we het Rijksmuseum, het Van Gogh museum, het Stedelijk museum, het Planetarium, Micropia, boekhandel Van Rossum en we volgen een scheikunde- of natuurkundeles op het Hervormd Lyceum Zuid.
 • In de groepen 6, 7 en 8 gaan de leerlingen op kamp. Groep 6 gaat drie dagen naar Egmond aan Zee (wo t/m vr).
  Groep 7 gaat in het najaar vijf dagen naar Bladel (ma t/m vr).
  Groep 8 gaat in het voorjaar vijf dagen naar Bladel (ma t/m vr).
  De leerlingen doen in deze weken natuuronderzoek, ondernemen sociale activiteiten en sporten en spelen samen.

Bijzondere activiteiten

Op onze school organiseren we elk jaar veel bijzondere, veelal schoolbrede, activiteiten zoals de kerstviering, het sinterklaasfeest en een sportdag. Hieronder lichten we een aantal bijzondere activiteiten kort toe. De sportdagIeder schooljaar wordt de sportdag georganiseerd…

Lees verder
Sluiten
INLOGGEN PARRO